fbpx

Aanvullende huurvoorwaarden

AANVULLENDE HUURVOORWAARDEN SUP HUUR, SUP LESSEN, SUP TOURS

DEFINITIES
Artikel 1
1.1 Naast de algemene voorwaarden van 'Catalina SUP', gelden aanvullende voorwaarden voor de SUP verhuur en SUP tochten van Catalina SUP.
1.2 Bij tegenstrijdigheid in de algemene voorwaarden en de huurvoorwaarden gelden bij SUP huur, SUP lessen en SUP tochten altijd de aanvullende verhuur voorwaarden
1.3 Bij het betreffende artikel op de website staat duidelijk dat deze aanvullende huur voorwaarden van toepassing zijn!
1.4 Huurder of deelnemer: de natuurlijke persoon die als huurder de overeenkomst sluit en/of deelneemt aan (begeleide) SUP activiteit
1.5 Verhuurder: Catalina SUP, handelsnaam van 2K Music, de ondernemer in deze overeenkomst
1.6 Boeking: vastgelegde opdracht voor SUP huur of SUP tocht tussen huurder en verhuurder die tot stand komt na betaling en ontvangst opdrachtbevestiging
1.7 Huur overeenkomst: overeenkomst tussen huurder = deelnemer en verhuurder = Catalina SUP
1.8 Waiver: een schriftelijke verklaring waarin deelnemer aangeeft en ondertekend kennis te hebben genomen van de verhuurvoorwaarden
1.9 Gehuurde of verhuurde materialen: de door verhuurder beschikbaar gestelde producten aan huurder, bijvoorbeeld stand up paddle board (SUP), peddel, wetsuit, SUP vinnen en/of andere producten vermeld op de huur overeenkomst/boeking.

ALGEMEEN
Artikel 2
2.1 Heb je al eens gesupt of ben je van mening dat je het prima zelf kan, dan kan je er ook voor kiezen om zonder begeleiding het water op te gaan.
2.2 Er worden duidelijke instructies gegeven waar je wel en niet kan suppen. Je dient je te houden aan de instructies die voordat je het water op gaat zijn gegeven. Het is niet de bedoeling dat je de SUP ergens anders mee naar toe neemt dan de locatie die is aangegeven tijdens de instructie.
2.3 Je bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk omgaan met materiaal en de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.
2.4 Er wordt van de huurder verwacht dat hij verklaart dat, als huurder en/of voor de persoon(en) voor wie hij deze boeking maakt:
- kennis heeft genomen van de algemene en aanvullende huurvoorwaarden en hiermee akkoord gaat
- in het bezit is van een zwemdiploma
- in goede gezondheid verkeert
- geen alcohol en/of drugs genuttigd heeft op de dag van of de dag voorafgaand aan de huurperiode
- ouder is dan 18 jaar
- indien minderjarige(n) aanwezig zijn, verantwoording hiervoor neemt
2.5 Betreft de boeking meerdere personen, zal op locatie verwacht worden dat alle personen de huurvoorwaarden/waiver ondertekenen.
2.6 Huurder verleent middels ondertekening / akkoord gaan met de huurvoorwaarden/waiver toestemming aan de verhuurder om van hem/haar foto's te maken tijdens het uitoefenen van de SUP activiteiten en deze te plaatsen op haar website en/of social media.

OVEREENKOMST EN PRIJS
Artikel 3

3.1 De overeenkomst wordt aangegaan tussen huurder en verhuurder
3.2 Het aanbod en de prijzen staan vermeld op de website www.catalinasup.nl
3.3 Een boeking wordt aangevraagd middels de website www.catalinasup.nl
3.4 Na aanvraag via de website van Catalina SUP ontvangt de huurder een mail op het aangegeven e-mail adres met daarin gegevens hoe de boeking definitief gemaakt kan worden
3.5 In de online betaal omgeving van Catalina SUP dient de huur vooraf te worden betaald. Bij betaling gaat de huurder akkoord met de algemene voorwaarden alsmede de algemene verhuur voorwaarden
3.6 Nadat de boeking online betaald is, is de boeking definitief
3.7 Ook bij huur op locatie dient huurder akkoord te gaan met de waiver van Catalina SUP waarop deze aanvullende voorwaarden nogmaals staan uitgelegd, de huurprijs dient vooraf te worden betaald
3.8 Bij sup verhuur voor langere periode (meer dan 1 dag) kan een borg worden berekend. De borgsom wordt indien de sup in goede orde en schoon wordt geretourneerd binnen enkele werkdagen teruggestort op rekening van huurder.

HERROEPINGSRECHT BOEKING
Artikel 4

4.1 De huurder heeft het recht gedurende 14 dagen na boeking, de boeking te annuleren
4.3 Annulering is alleen mogelijk tot 24 uur voor de verhuur / boekingsdatum, anders is verhuurder het volledige bedrag verschuldigd.
4.4 Indien huurder gebruik wil maken van zijn/haar herroepingsrecht dient hij/zij telefonisch contact op te nemen op 06-55775933 en/of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij geen gehoor dient verhuurder duidelijk zijn naam en terugbel gegevens achter te laten op de voicemail of via een Whatsapp bericht.
4.5 Het reeds betaalde huurbedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op zijn/haar rekening na ontvangst van de e-mail.

HUURPERIODE EN VERPLICHTINGEN
Artikel 5

5.1 Materiaal wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.
5.2 Op locatie/bij afhaling dient de waiver getekend te worden door elke huurder (en/of begeleiding van minderjarige huurder)
5.3 De huurder is verplicht alle gehuurde materialen op het vooraf afgesproken tijdstip te retourneren bij verhuurder.
5.4 Bij overschrijding van het afgesproken tijdstip worden de extra huurkosten doorberekend aan huurder naar boven afgerond op volledige uren
5.5 De huurder dient zorgvuldig om te gaan met de gehuurde materialen en te gebruiken volgens de gegeven instructies van verhuurder
5.6 De huurder laat gehuurde materialen nimmer onbewaakt achter en is niet bevoegd de gehuurde materialen aan derde uit te lenen
5.7 De huurder dient verhuurde materialen onbeschadigd in te leveren aan verhuurder. Eventuele schades en/of vermissing van verhuurde materialen worden direct aan huurder doorberekend en dienen direct betaald te worden.
5.8 Gehuurde materiaal dient schoon te worden ingeleverd. Indien dit niet het geval is worden er 25 euro schoonmaak kosten van de borg in mindering gebracht.
5.9 De huurder dient zorg te dragen voor een deugdelijke WA-verzekering. Indien huurder geen WA-verzekering heeft dient hij dit vooraf aan te geven en is verhuurder gerechtigd de boeking te annuleren zonder teruggave van de reeds betaalde kosten.
5.10 Verhuurder kan door onvoorziene omstandigheden (weer, veiligheid of andere) de boeking op ieder moment annuleren en een nieuwe boekingsdatum voorstellen of het huurbedrag terugstorten aan huurder. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op kostenvergoeding van de door huurder gemaakte kosten ten gevolge van de annulering.

AANSPRAKELIJKHEID VERHUURDER
Artikel 6

6.1 De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade die de huurder lijdt als gevolg van gebruik van de gehuurde materialen, tenzij er sprake is van opzet en/of roekeloosheid aan de zijde van verhuurder.
6.2 De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade die derden lijden als gevolg van het gebruik door de huurder en/of derden aan wie huurder de verhuurde materialen ter beschikking heeft gesteld.
6.3 Indien verhuurder aansprakelijk is dan is haar aansprakelijkheid beperkt tot maximaal het bedrag dat haar verzekering aan haar uitkeert.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP