fbpx

Supboard huren

Heb je al enige ervaring met suppen? Huur dan je eigen sup board en verken eiland Tholen (Zeeland) of West Brabant vanaf het water. We hebben startlocaties in o.a. Tholen (Oesterdam), Sint Annaland, Steenbergen, Natuurpoort Benedensas en Sint Maartensdijk.

Kan ik een sup board huren zonder supervaring?
Het is niet verplicht om eerst een les te nemen voor je een board huurt. Maar we raden het wel sterk aan. Zeker op onze locaties op eiland Tholen, omdat suppen op zee altijd meer risico's met zich meebrengt. Door het aanleren van de juiste techniek kun je krachtiger tegen de stroming en wind in peddelen en voorkom je ook blessures.

Dit is by the way geen verkooppraatje :) De tarieven voor een introductieles of een board huren zijn bijna gelijk. Wij willen je vooral een leuke 1e ervaring met suppen geven!

Let op: de minimum leeftijd voor zelfstandig huren is 14 jaar. Jonger mag uiteraard ook, maar alleen onder toezicht van een volwassene.

sup board huren in Zeeland of West Brabant
Wellicht heb je eerder onze introductieles gevolgd en ben je helemaal enthousiast geworden over het suppen en de ultieme vrijheid die je voelt op het water? Hoe leuk is het dan om zelf of met vrienden een uitje te maken op een sup board? Heerlijk de Oosterschelde op of een tourtje maken over de Steenbergse Vliet! Ideaal om er even tussenuit te gaan of om in alle rust je techniek en balans bij te schaven.

We hebben dit jaar extra boards aangeschaft zodat er op onze leslocaties ook altijd voldoende sup boards beschikbaar zijn om te huren. Op de reserveringspagina vind je onze planning en kun je bekijken waar je welke dag kunt suppen.

Wil je op een andere locatie suppen? Vanaf 5 personen is het ook mogelijk om buiten de vaste planning om een sup board te reserveren (mits de planning het toelaat)

Voordelen supboard huren:

- Je krijgt een kant-en-klaar setje mee: een opgeblazen sup board of hardboard inclusief peddel, leash en evt een droogtasje voor je telefoon of sleutels. (dus geen gedoe met oppompen, vin bevestigen etc :) )
- Je krijgt altijd uitleg vooraf over het materiaal, maar vooral ook over de omgeving
- We zijn een mobiele sup-school, dus je kunt heel gemakkelijk verschillende sup spots ontdekken.
- We hebben diverse modellen, dus altijd een sup board op maat: bredere modellen voor als je nog wilt oefenen of vooral wilt ontspannen en touring modellen voor als je meer ervaren bent of een tochtje wilt maken.

We zullen ter plaatse altijd instructies meegeven en aangeven waar wel en niet gesupt mag worden.

Zorg zelf altijd voor een flesje water en snack voor onderweg, een mobiele telefoon en eventueel zonnebrandcrème.

Kajak huren

Nieuw in de verhuur dit jaar: één- en tweepersoons kajaks! Ideaal om eens een wat langere tocht te maken of om samen een avontuur op het water te beleven. Natuurlijk kun je ook een aantal supboards en kajaks combineren.

Ook leuk om samen met jonge kinderen veilig een tochtje te maken.Sup Strippenkaart

Heb je de smaak van het suppen te pakken. En wil je verdeeld over het jaar af en toe eens een sup board huren? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor je. Je krijgt dan een mooie korting als je meerdere keren een board huurt.Voor 5x 2 uur suppen betaal je dan geen € 100,- maar slechts €85,-

Ook als je overweegt een board aan te schaffen kan een strippenkaart interessant zijn, zodat je eerst diverse modellen kunt uittesten. Op dit moment hebben we namelijk de volgende modellen beschikbaar:
- Fanatic Fly Air en Fly Air Premium 10'4" en 10'8": deze inflatable allround boards zijn iets breder en daardoor extra stabiel. Perfect voor beginners en voor ontspannen tochtjes.
- Fanatic Ray Air en Ray Air Premium 11'6" en 12'6": deze inflatable touring boards zijn langer en smaller en ideaal voor langere tochtjes of voor sportieve doeleinden.
- Fanatic Fly Soft top 10'6" en 11'2": ervaar het verschil tussen een inflatable en een hardboard!

PS: denk voordat je een board gaat aanschaffen altijd na hoe vaak je er denkt gebruik van te gaan maken. En vraag voor de gein eens of je mag proberen eens een board op te pompen :) Misschien is onze strippenkaart of de hieronder beschreven jaarkaart wel een veel betere deal voor je!

Sup Jaarkaart

Dit jaar introduceer ik de Catalina Sup Jaarkaart: onbeperkt suppen voor slechts € 125,- per jaar (geldig van 1-1 t/m 31-12). En dat zonder zelf je boards overal mee naar toe te sleuren, op te pompen, thuis weer af te spoelen etc. De boards liggen namelijk altijd gecheckt en opgepompt voor je klaar!

Voor wie?
Vind je het leuk om regelmatig te gaan suppen? Of zou je stiekem eigenlijk wel vaker willen of na een lange werkdag nog snel even een uurtje op de sup willen meepakken? Zonder na te denken over de kosten! En zonder eerst jezelf 10 minuten in het zweet te pompen :) Dan is de Sup Jaarkaart wellicht iets voor jou. Na 6x suppen heb je het er namelijk al uit! En zeker ook niet onbelangrijk: je bent altijd verzekerd van een kwalitatief goed sup board.

Hoe onbeperkt is onbeperkt?
Ik hoor je denken: leuk hoor onbeperkt suppen, maar vorig jaar waren in de zomer bijna al je lessen volgeboekt. Heb ik dan wel gegarandeerd een sup board? Een 100% garantie kan ik natuurlijk nooit geven. Ook met de jaarkaart moet je nog wel reserveren op basis van beschikbaarheid. Maar dat is appeltje eitje met ons online reserveringssysteem. En het allerbelangrijkste: ik heb dit jaar geïnvesteerd in extra boards. Tijdens de lessen ga ik met maximaal 8 deelnemers het water op. Dus als de lessen vol zitten, heb ik altijd nog voldoende boards beschikbaar voor de losse huur.

Voordelen Catalina Sup Jaarkaart:

 • Geen gedoe met oppompen en board schoonspoelen
 • Onbeperkt suppen en kajakken
 • De boards liggen altijd gecheckt en opgepompt klaar op locatie
 • Meerdere opstaplocaties dus suppen in verschillende omgevingen
 • We zijn een Fanatic-only supschool, dus altijd een kwalitatief goed board
 • We hebben meerdere typen boards: bredere allround boards om te oefenen en te chillen, touring boards om langere tripjes te maken en hardboards voor the real deal!
 • Geen onderhoud, dus geen boards schoonspoelen, geen lekjes plakken, peddels in bad doen en om de zoveel tijd vervangen omdat ze stroef worden door het zout.
 • Ga je een keertje alleen suppen? Dan is er altijd iemand in de buurt in geval van nood!
 • Je kunt aansluiten bij tours en zo mede suppers leren kennen

Wat houdt de Sup Jaarkaart precies in:

 • Onbeperkt supboard of kajak huren op alle vaste lesdagen (zoals opgenomen in de planning)
 • Deelname aan een sup introductieles om de basis te leren of als opfrissingscursus (indien gewenst)
 • Onbeperkt deelname aan normale tours en sunset tours
 • De jaarkaart is persoonsgebonden


Dit zijn onze tarieven:

Supboard huren kort
€ 23,00
2 uur
Kajak eenpersoons huren kort € 20,00 2 uur
Kajak tweepersoons huren kort
€ 25,00
2 uur
Supboard huren dagdeel
€ 35,00
4 uur
Supboard huren dag
€ 50,00
8 uur
Supboard huren strippenkaart
€ 85,00
5 x 2 uur
Supboard huren jaarkaart
€ 125,00
onbeperkt


* voor bezorgen / ophalen wordt een meerprijs berekend
** bij het afleveren van de sets vragen we een kopie van je ID en een borg van € 100,00

Bekijk hier onze verhuurvoorwaarden

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP