fbpx

Tours

Suppen verveelt nooit! Maar het zijn de bijzondere tripjes die altijd in je geheugen gegrift staan. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld nog steeds heel fijne herinneringen aan een zonsondergang aan de Duitse Kochelsee, waar ik in complete serene stilte midden op het meer peddelde terwijl ik de zon onder zag gaan. De mijmering aan deze gedachte bracht me op het idee ook hier in de regio wat leuke tours te organiseren voor kleine gezelschappen.

Let op: voor alle tours is basiservaring met suppen vereist. Nog geen ervaring? Volg dan eerst een introductieles.

Ben jij een echte hondenliefhebber en doe jij het liefst alles samen met je trouwe viervoeter? Dan hebben wij goed nieuws. Wij verzorgen ook tours om samen met je hond te suppen.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP