fbpx

Sunset Suptour

Zie de zon in de zee verdwijnen terwijl je door de branding peddelt. Het is magisch! Elke keer weer!! Suppen is niet alleen een leuke, uitdagende activiteit, het brengt ook ontspanning met zich mee. Zie de zon in zee zakken en voel je even één met de natuur!

Wat kun je verwachten tijdens de Sunset suptour?
Voordat we met de SUP-boards het water opgaan nemen we als opfrissing nog even snel de basistechnieken van het suppen door. Daarna gaan we gelijk het water op en peddelen we de sunset tegemoet. Natuurlijk zijn er genoeg chillmomentjes om foto's te maken en gewoon te genieten van het moment!

Heb je nog geen SUP-ervaring? Schrijf je dan eerst in voor een introductieles. De tour staat namelijk in het teken van ontspannen :)

Overige informatie
Locatie: Oesterdam (Bergse Diepsluis) - Ben je met minimaal 4 personen. Dan kun je de tour ook aanvragen vanaf een andere locatie
Boeken: Selecteer Les en dan Groepsles in ons boekingsmenu en zoek dan de clinic die rond sunset plaatsvindt.
Prijs: € 23,00 p.p.
Inclusief: Sup, paddle, gecertificeerde instructeur

 

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP