fbpx

Suppen in Zeeland en West Brabant


Catalina SUP is als mobiele SUP-school actief op Tholen en in West Brabant. We hebben diverse vaste opstaplocaties zoals de Oesterdam, strandje Sint-Annaland, Natuurpoort Benedensas en Steenbergen. Op onze reserveringspagina vind je altijd een overzicht van de lestijden en locaties.

Suppen is het perfecte uitje
Het is al mogelijk vanaf 1 persoon een (introductie)les of privéles te boeken of een board te huren. Ook bieden we diverse groepsuitjes aan, eventueel in combinatie met een arrangement.

Diverse mogelijkheden voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder!

Catalina SUP is met 5 sterren beoordeeld op Google
Cato Hermans: Met onze vriendengroep een super leuke introductieles en kleine tour gedaan. Duidelijke, goede uitleg en daarnaast was het ook nog gezellig! Heel relaxt sfeertje, een aanrader als je een lekker middagje wilt suppen.


Introductieles

sup introductieles in Zeeland of in West Brabant
In onze introductieles leggen we kort de basis uit en gaan we direct het water op om te oefenen. We hebben zogenaamde "allround SUP-boards". Deze zijn ideaal voor beginners. Deze planken zijn iets breder en bieden daardoor extra stabiliteit. De lessen zijn altijd in kleine groepjes van 4 tot 8 deelnemers, dus er is altijd genoeg persoonlijke coaching om snel de basis onder de knie te krijgen. De introductieles duurt 1.15u en kan eventueel nog verlengd worden tot 1.45u om nog even vrij te toeren / oefenen.
Lees snel verder

Huur je eigen SUP-board of kajak


Heb je al enige ervaring met suppen? Of heb je net je introductieles gehad en wil je gelijk nog een paar uur lekker zelf oefenen en touren? Dan kun je bij ons ook een SUP-setje huren waarmee je zelf het water op kunt. Onder het kopje reservering vind je onze planning en kun je bekijken waar je welke dag kunt suppen.
Lees snel verder

Maak nieuwe herinneringen met één van onze tours


Wil je een magische sunset ervaren op de Oosterschelde? Of samen met je hond een mooie herinnering maken? Beleef het met één van onze tours
Lees snel verder

Groepsuitje / arrangement

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met de vriendengroep of je sportteam? Of een origineel personeelsuitje waarin je fun en teambuilding wilt combineren? Dan is suppen altijd een goed idee! Het is sportief, laagdrempelig en een garantie voor een hoop voorpret! We hebben mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen (van 8 tot 80 deelnemers). Het arrangement is ook uit te breiden met een hapje en een drankje.
Lees snel verder

Wil je graag binnenkort komen suppen? We starten vanaf o.a. de Oesterdam, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Tholen, Steenbergen en Natuurpoort Benedensas. Bekijk dan op onze reserveringspagina op welke locatie we welke dag te vinden zijn.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP