fbpx

Sup Jaarkaart - onbeperkt suppen

Met de Catalina Sup Jaarkaart kun je onbezorgd en onbeperkt suppen voor slechts € 125,- per jaar. Met deze unieke deal hopen we suppers uit de regio te enthousiasmeren om vaker het water op te gaan!

Voor wie?

Vind je het leuk om regelmatig te gaan suppen? Of zou je stiekem eigenlijk wel vaker willen of na een lange werkdag nog snel even een uurtje op de sup willen meepakken? Zonder na te denken over de kosten! En zonder eerst jezelf 10 minuten in het zweet te pompen :) Dan is de Sup Jaarkaart wellicht iets voor jou. Na 6x suppen heb je het er namelijk al uit! En zeker ook niet onbelangrijk: je bent altijd verzekerd van een kwalitatief goed sup board.


Hoe onbeperkt is onbeperkt?

Ik hoor je denken: leuk hoor onbeperkt suppen, maar vorig jaar waren in de zomer bijna al je lessen volgeboekt. Heb ik dan wel gegarandeerd een sup board? Een 100% garantie kan ik natuurlijk nooit geven. Ook met de jaarkaart moet je nog wel reserveren op basis van beschikbaarheid. Tijdens de lessen ga ik met maximaal 8 deelnemers het water op. Dus als de lessen vol zitten, heb ik altijd nog voldoende boards beschikbaar voor de losse huur.

Voordelen Catalina Sup Jaarkaart:

 • Geen gedoe met oppompen en board schoonspoelen
 • Onbeperkt suppen en kajakken
 • De boards liggen altijd gecheckt en opgepompt klaar op locatie
 • Meerdere opstaplocaties dus suppen in verschillende omgevingen
 • We zijn een Fanatic-only supschool, dus altijd een kwalitatief goed board
 • We hebben meerdere typen boards: bredere allround boards om te oefenen en te chillen, touring boards om langere tripjes te maken en hardboards voor the real deal!
 • Geen onderhoud, dus geen lekjes plakken, peddels in bad doen en om de zoveel tijd vervangen omdat ze stroef worden door het zout.
 • Ga je een keertje alleen suppen? Dan is er altijd iemand in de buurt in geval van nood!
 • Je kunt aansluiten bij tours en zo mede suppers leren kennen

Wat houdt de Sup Jaarkaart precies in:

 • Onbeperkt supboard of kajak huren op alle vaste lesdagen (zoals opgenomen in de planning)
 • Deelname aan een sup introductieles om de basis te leren of als opfrissingscursus (indien gewenst)
 • Onbeperkt deelname aan normale tours en sunset tours
 • De jaarkaart is persoonsgebonden en geldig van 1 januari tot 31 december

Lijkt het je interessant of wil je meer informatie? Stuur gerust een berichtje. Direct aanvragen kan via ons boekingsysteem

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP