fbpx

Kinderfeestje

Suppen als verjaardagsfeestje? Dat is fun op het water en zeker ook in het water! We zorgen voor een leuke combinatie van leren suppen en enkele spelletjes op de SUP met de garantie dat niemand droog van het SUP-board afstapt :)
Altijd met begeleiding van een gecertificeerde instructeur.

Review Nathalie:
Geweldige SUP middag gehad in Steenbergen op De Vliet!
Alle kinderen (13 jaar) vonden het fantastisch. De zorgen die we nog even hadden over het weer en temperatuur bleken onnodig. De pakken zorgden voor warmte; zelfs in het water. Iedereen vond het geweldig. Begeleiding was super, goede service, veel geleerd maar vooral gelachen en gezellig geweest. Het had nog wel langer mogen duren. We komen zeker terug! Erik nogmaals bedankt!


Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar
Duur: 1:30u
Kosten: € 23,00 p.p.


 

 
Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP