fbpx

Locaties

We zijn een mobiele SUP-school. Dus we geven les vanaf diverse locaties. Onze basisplaats is de Oesterdam op de grasweide bij de Bergse Diepsluis. Hier zijn we in de zomer vaak te vinden en zijn ook zonder reservering SUP-boards te huur en lessen te boeken (mits beschikbaar). Wil je vooraf zeker zijn van een board kun je natuurlijk ook gewoon hier reserveren. Ook een groot deel van de lessen vinden hier plaats. Liever les op een andere locatie? Vanaf 4 personen kun je al een eigen les reserveren op een locatie naar keuze (in overleg).


Vanuit Steenbergen sup je gelijk de rust tegemoet! We maken een schitterende toer over de Steenbergse Vliet waar het zicht op de watervilla's langzaam plaatsmaakt voor weidse landschappen.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2021 Catalina SUP