fbpx

Sint Annaland (strandje)


Vanaf het strandje van Sint Annaland suppen we gelijk de Krabbenkreek op met haar droogvallende slikken en schorren.

In Sint Annaland is altijd wel wat te beleven. Het strandje is gezellig druk in de zomer. Ideaal dus om na het suppen hier nog even in het zand neer te ploffen. Door de ligging naast de haven passeren er ook regelmatig boten. Maar op je sup board laat je dit alles al snel achter je zodra we de Krabbenkreek op peddelen. Bij laag water zie je al snel de drooggevallen zandbanken voor je opdoemen. Een ideale plek voor een chillmomentje. Vanaf hier zie je links in de verte Bruinisse op Schouwen Duiveland al liggen, terwijl je rechts tegen Sint Philipsland aankijkt. Kijk je achterom, dan heb je een mooi zicht op de haven van Sint Annaland.

Bij teveel stroming starten we vanaf de haven. Er is voldoende ruimte en het water is veel kalmer, zodat je eerst rustig kunt wennen en de basistechniek kunt oefenen, voordat we een toertje over de Krabbenkreek gaan maken.

Lestijden:
Bekijk op onze reserveringspagina de planning.
Vanaf 5 personen kun je in overleg ook een eigen groepsles/arrangement boeken op een door jullie zelf gekozen datum en tijdstip. Je kunt dan een aanvraag doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige informatie
navigatieadres:
Havenweg, Sint Annaland
Parkeren: er is voldoende gratis parkeergelegenheid
Voorzieningen: geen
Horeca: Brasserie de Deu-Braek

In Sint Annaland zijn er diverse mogelijkheden

Introductieles

sup introductieles in Zeeland of in West Brabant
In onze introductieles leggen we kort de basis uit en gaan we direct het water op om te oefenen. De lessen zijn altijd in kleine groepjes van 4 tot 8 deelnemers, dus er is altijd genoeg persoonlijke coaching om snel de basis onder de knie te krijgen. De introductieles duurt 1 uur en 15 minuten en kan eventueel nog verlengd worden tot 1 uur en 45 minuten om nog even vrij te toeren / oefenen. En dit alles al vanaf slechts 20 euro per persoon.
Lees snel verder

Huur je eigen SUP-board

sup huren in zeeland of west brabant
Heb je al enige ervaring met suppen? Of heb je net je introductieles gehad en wil je gelijk nog een paar uur lekker zelf oefenen en touren? Dan kun je bij ons ook een sup board huren waarmee je zelf het water op kunt. Onder het kopje Reservering vind je onze planning en kun je bekijken waar je welke dag kunt suppen. Je kunt dan gelijk het kant-en-klare opgeblazen SUP-board meenemen. Sint Annaland is zowel een mooie locatie om heerlijk te ontspannen door bv naar de vrijgevallen zandbanken te suppen. Heb je zin in een langere tocht? Dan is het ook heel gaaf om vanuit hier richting Sint Philipsland te suppen. Je bereikt de haven na ongeveer 3 kwartier suppen.
Lees snel verder

Schrijf je in voor één van onze tours

sunset sup tour op Tholen of in West Brabant
Suppen verveelt nooit! Maar het zijn de bijzondere tripjes die altijd in je geheugen gegrift staan. Het strandje van Sint Annaland is vooral een leuke locatie voor sunset sup tours.
Lees snel verder

Groepsuitje / arrangement

Sup groepsuitje op Tholen of in Steenbergen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met de vriendengroep of je sportteam? Of een origineel personeelsuitje waarin je fun en teambuilding wilt combineren? Dan is suppen altijd een goed idee! Het is sportief, laagdrempelig en een garantie voor een hoop voorpret! Want wie gaat er zeker in het water vallen? En wie durft alle behendigheidsoefeningen aan?

Dit jaar hebben we het aantal boards flink uitgebreid, zodat we zowel voor kleine als grote groepen een mooi arrangement samen kunnen stellen. Het arrangement is ook uit te breiden met een hapje en een drankje.
Lees snel verder

Wil je graag binnenkort komen suppen?
Bekijk dan op onze reserveringspagina wanneer we in Sint Annaland te vinden zijn.
Wil je ook eens vanaf een andere locatie op zee suppen? Dan is de Oesterdam bij Tholen wellicht ook een goede optie als opstapplek.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP